Rådyrjakt (bukk og ordinær) i Stjørdal - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Bli med på rådyrjakt i Stjørdalen med guide og hund. Jeg tilbyr både jakt på storbukken i august, samt ordinær rådyrjakt i september. Dette kan du forvente: Vi starter tidlig om morgenen, og møter opp på avtalt sted (dette avklarer vi i chatten). Jeg har god kunnskap om lokkejakt og smygjakt, så jeg kommer til å guide deg inn i de beste lokasjonene hvor vi kommer til å prøve å lokke til oss rådyrene. Vi smyger oss rundt til de beste lokasjonene i terrenget, og lokker dyrene inn eller smyger oss innpå dem. Dette er en svært spennende jaktform som byr på høy puls når vi smyger oss inn, samt lokker bukken inn mot oss! Området har hatt veldig god viltbestand, så her er det gode muligheter for å få felt rådyr. Du får med deg kjøtt og gevir hjem, så du både kan inviterer til storselskap med selvskutt rådyr, og vise geviret som henger på veggen til gjestene ;)
... More
Less
Practical information:
Prisen inkluderer både guide med hund, felling av rådyr, kjøtt og gevir, og jaktkort i det viltrike jaktområdet. Du vil også få jaktkort som varer sesongen ut, slik at du etter en jaktdag med meg, kan reise tilbake i jaktområdet når du selv ønsker, helt gratis! Du må ha godkjent oppskyting og betalt jegeravgift for å være med. Dersom du enda ikke har skutt opp, så kan jeg også være behjelpelig med å organisere oppskyting til storvilt. Kontakt meg på chat så kan vi finne et opplegg som passer deg. Terrenget er varierende med frodig granskog til fjell.
... More
Less

Rådyrjakt (bukk og ordinær) i Stjørdal

Stjørdal, Norway
Up to 2 people
Up to 6 hours
1650 NOK
About the provider:
Benth Haugan
bukkejakt
Rådyrjakt
jaktguide
jakt jakt med hund
Reviews
jørn Fjeldsgaard Hagen 11 Nov
Kjempe hyggelig jakttur med mange gode råd og historier! Rutinert jeger dette her 👍
... More
Less
Lars Olaf Hansen 16 Aug
Veldig trivelig Tur selv om det ikke ble noe dyr denne gangen. Har fått gode tips å fremgangsmåter av Benth så turen har vært veldig lærerik for meg
... More
Less
Martin Andersen 11 Aug
Meget dyktig jeger, her får man mye for pengene!
... More
Less