Jakt på småvilt - Sætre - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Mitt navn er Tommy, og jeg tilbyr jakt på småvilt på Sætre. Bli med på skogsfugl jakt, inn i gamle-tiuren sitt rike og opplev norsk natur på sitt vakreste. Med stående fuglehund eller på støkkjakt smyger vi oss gjennom flott terreng på vent på at fuglene letter foran oss eller at hunden tar stand. Dette er en jaktform mange jegere ofte ligger og tenker på i høstmørket og spesielt gamle-tiuren som slapp unna. Sammen med meg kan du oppleve småviljakt like utenfor Oslo og Drammen i et variert skogslandskap. Det blir laget varmt måltid underveis så husk drikke og patroner samt godt humør :) Håper vi ses til en flott opplevelse og en minnerik dag i skogsfugelens rike.
... More
Less
Practical information:
... More
Less

Jakt på småvilt - Sætre

Sætre, Norway
Up to 1 man
Up to 6 hours
650 NOK
About the provider:
Tommy Nielsen
32 år gammel 3 barns far fra midtre Oslofjord med lidenskap for Norsk natur, jakt, fiske og ekspedisjons turer. Med mer enn halve livet brukt til dette, har en klart å bygge seg opp god erfaring med hvordan finne den ultimate naturopplevelse som en mer enn gjerne deler med flere?⛺️?
... More
Less
jakt
Skogsfugl
skogsfugl jakt
småvilt jakt
Reviews
Emilie Andreassen 13 Sep
Kjempeartig tur, min første gang på skogsfugljakt og Tommy var veldig flink å lære bort hvor man skulle gå og hvor man kan forvente at fuglen sitter. Veldig hyggelig og lærerrikt!
... More
Less
Simen Halvorsen 13 Sep
Tommy vartet opp med en kjempetur for oss! Mye fugl og skuddsjanser! Lærerikt og morro. Anbefales!
... More
Less