2 dager; Jaktguide i privat rype- og skogsfuglområde m/overnatting i Telemark - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Jeg tilbyr todagers jaktguiding i privat terreng med eller uten stående fuglehund. Opp til 2 personer kan være med, men begge må booke seg inn. Om du heller ønsker å bruke din egen hund, går dette helt fint. Vi kan også jakte med laika/treskjeller, som er en svært spennende jaktform du må oppleve! Området ligger like ved Kleivgrend, og er et flott skogsfugl- og rypeområde. Jeg har jaktet og guidet her mye, og vet hvor fuglen sitter. Enten du er en erfaren jeger som ønsker guiding på et nytt området, eller en fersk jeger som ønsker å lære mer om jakt og forhåpentligvis få felt din første skogsfugl, så er dette plassen for deg. Blir du med meg, tar jeg deg med på de plassene vi kan forvente skuddsjansjer på storfugl og rype. Overnatting skjer på et gjestehus jeg har på gården i Kleivgrend. Kort vei til jaktområdet. Ved eventuelle spørsmål før booking, ta kontakt på chat.
... More
Less
Practical information:
... More
Less

2 dager; Jaktguide i privat rype- og skogsfuglområde m/overnatting i Telemark

Fyresdal, Norway
Up to 3 people
Up to 12 hours
3125 NOK
About the provider:
Laje Gaaren
Lidenskapelig jeger ifra Fyresdal, Telemark. Jeg har lang erfaring med rype- og skogsfugljakt både med og uten hund. Jeg tilbyr jaktguiding på alt småvilt ifra rype til bever i privat terreng.
... More
Less
Skogsfugl
rypejakt
privat jaktterreng
fuglehund
hunting guide
jakt
Hunting
jaktguide
Reviews
Einar Olsen 17 Sep
Var to dager på jakt hos Laje i Kleivgrend. Guiden har lang erfaring frå området og sammen med hunden ga dei oss monge situasjonar - som også gav fugl - og burde gitt meir. Eg kjem gjerne tilbake
... More
Less
Jan-Eirik Fagerheim 02 Nov
Veldig fornøyd med en fantastisk jakt helg som bød på gode skuddmuligheter for alle. Jeg var litt sliten på dag nummer 2 og fikk et godt tilbud om å kunne gå en kortere tur på et annet området. Veldig løsningsorientert og opptatt av å gi et tilbud til alle sammen. Hadde med egen hund som trengte trening og som tidvis forstyrret, men dette gikk veldig greit og hunden fikk viktig og god trening. Totalt svært fornøyd med dette og noe jeg absolutt kunne tenke meg å gjøre igjen til neste år.
... More
Less