Skogsfugljakt med stående fuglehund i Finnemarka - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Mitt navn er Mads og jeg tilbyd skogsfugljakt med stående fuglehund i Lier. Jeg har jaktet skogsfugl med stående fuglehund i mange år og har god erfaring med denne jaktformen. Skogsfugljakt er utrolig spennende, men krever samtidig mye av både jeger og hund. Den store utfordringen gjør det ekstra stas når alt klaffer. På skogsfugljakt tar jeg med min hund Rhino av rasen Breton, gjorde en flott jobb sin første høst 2018. Det ble felt både ryper, orrfugl og storfugl for han. Høsten 2019 er han mer moden og stødigere, så ser frem til en flott sesong med mange fine opplevelser. Du er hjertelig velkommen til å blir med oss på skogsfugljakt i Lier! Hilsen Mads og Rhino
... More
Less
Practical information:
Nødvendig utstyr: Hagle, patroner, betalt jegeravgift, jaktkort, turklær, gode jaktstøvler, mat og drikke for en lang dag i skogen.
... More
Less

Skogsfugljakt med stående fuglehund i Finnemarka

Lier, Norway
Up to 2 people
Up to 7 hours
750 NOK
About the provider:
Mads Enger Rønning
Jeg tilbyr jaktopplæring og jaktturer som instruktør/guide på diverse arter av småvilt. Jeg er utdannet viltøkolog fra universitetet NMBU på Ås og jobber som biologi- og naturfagslærer på en Vgs. Jeg er selv veldig glad i jakt og friluftsliv, og har opplevd og erfart mye. Nå ønsker jeg å tilrettelegge for at andre også kan oppleve en del av det den norske naturen har å by på.
... More
Less
Skogsfugl
jakt
småviltjakt
Orrhane
Røy
finnemarka
skogsfugljakt Lier
Reviews
Hans-Peter Sperre 26 Nov
Mads og Rhino fant en masse fugler og vi hadde mange spennende situasjoner. Veldig artig og kan absolutt anbefales om du ønsker en fin jaktopplevelse.
... More
Less
Oscar Iwe 18 Nov
Vi hadde en veldig fin tur, og jeg fikk skuddsjanser.
... More
Less
Miguel Carazo 31 Oct
Jeg tok jegerprøven i 2017, og som fersk jeger har jeg måtte lære en hel del. En jaktinstruktør har for meg vært en uvurderlig «snarvei» til både praktisk jakt og fine naturopplevelser. Mads er kunnskapsrik, over gjennomsnittet trivelig og opptatt av sikkerhet i alle ledd.
... More
Less