Skogsfugljakt med stående fuglehund (Finnemarka) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Hei Er du på jakt etter en spennende dag med skogsfugljakt, da er du kommet til riktig sted. Jeg har drevet med skogsfugljakt med stående fuglehund i mange år og har god erfaring med denne jaktformen. Skogsfugljakt er utrolig spennende, men krever samtidig mye av både jeger og hund. Den store utfordringen gjør det ekstra stas når alt klaffer. Min hund Rhino av rasen Breton, gjorde en flott jobb sin første høst 2018. Det ble felt både ryper, orrfugl og storfugl for han. Denne høsten 2019 er han 1.5 år, mer moden og stødigere, så jeg ser frem til en flott sesong med mange fine opplevelser. Du er hjertelig velkommen til å blir med oss på skogsfugljakt i Finnemarka(Drammen) Ta gjerne kontakt for mer info, så opprette vi en dialog omkring det praktiske samt tid og sted for jakten. Hilsen Mads og Rhino
... More
Less
Practical information:
Nødvendig utstyr: Hagle, patroner, betalt jegeravgift, jaktkort, turklær, gode jaktstøvler, mat og drikke for en lang dag i skogen.
... More
Less

Skogsfugljakt med stående fuglehund (Finnemarka)

Lier, Norway
Up to 2 people
Up to 7 hours
750 NOK
About the provider:
Mads Enger Rønning
Jeg tilbyr jaktguiding og turer innen diverse arter av småvilt. Jeg er utdannet viltøkolog og jobber som biologilærer på en Vgs. Jeg er selv veldig glad i jakt og friluftsliv, og har opplevd og erfart mye. Nå ønsker jeg å tilrettelegge for at andre også kan oppleve en del av det den norske naturen har å by på.
... More
Less
Skogsfugl
jakt
småviltjakt
Orrhane
Røy
finnemarka
skogsfugljakt Lier
skogsfugljakt
hunting guide
Skogsfugljakt med stående fuglehund
Hunting
jaktguide
Reviews
Philipp D. 08 Nov
Veldig hyggelig guide og flink hund. Dessverre ikke noe fugl denne gangen
... More
Less
Frank Høvin 05 Nov
Kjempetur, og kjempeflink guide. Det ble dessverre ikke noen fugl denne gangen, men alt i alt en helt normal jakttur. Så fikk jeg også konstantert at jeg trenger å trene før neste høsts jakttur(er) i bratt terreng :-)
... More
Less
Ann-Birgit Rougnø 26 Sep
Storfornøyd med dagen. Fikk sett noen fugler uten at jeg selv fikk skuddsjanse... solskinnsdag med en god del vind 😊 Masse veiledning og forklaring 👍🏻
... More
Less