2 Dagers rype og skogsfugljakt for 2 personer Privat terreng i Telemark - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Jeg tilbyr rype og skogsfugljakt med hund i 2 dager for 2 personer inkludert 2 overnattinger i hytte med innlagt strøm og vann! Jeg har lang erfaring med rype og skogsfugljakt både med og uten hund, og kan gi gode tips og dele mine erfaringer for at du skal kunne bli en bedre fuglejeger. Hunden har erfaring med rype og skogsfuglejakt, og er av rasen pointer. Jeg har et eget jaktterreng, som brukes for rype- og skogsfugljakt. Området ligger like ved Kleivgrend, og er et flott skogsfugl- og rypeområde. Jeg har jaktet og guidet her mye, og vet hvor fuglen sitter. Enten du er en erfaren jeger som ønsker guiding på et nytt området, eller en fersk jeger som ønsker å lære mer om jakt og forhåpentligvis få felt din første tiur, så er dette plassen for deg. Blir du med meg, tar jeg deg med på de plassene vi kan forvente skuddsjanser på storfugl og rype.
... More
Less

2 Dagers rype og skogsfugljakt for 2 personer Privat terreng i Telemark

Fyresdal, Norway
Up to 1 man
Up to 12 hours
5000 NOK
About the provider:
Laje Gaaren
Lidenskapelig jeger ifra Fyresdal, Telemark. Jeg har lang erfaring med rype- og skogsfugljakt både med og uten hund. Jeg tilbyr jaktguiding på alt småvilt ifra rype til bever i privat terreng.
... More
Less
Reviews
Øystein Aspøy 25 Oct
Vi fikk en fantastisk jaktopplevelse med en meget erfaring guide i et terreng med mye fugl. Fikk en rekke fuglesituasjoner. Laje er en meget god guide med inngående kunnskap om de fleste jaktformer som beriker opplevelsen. Anbefales.
... More
Less