Nettcoaching - PT på nett - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Mitt navn er Helene og jeg tilbyr coaching av trening på nett. Ønsker du oppfølgning på treningen din, eller videreutvikle deg mot et bestemt fysisk mål som å løpe en mil, er dette noe jeg kan veilede og hjelpe deg med. Som nettcoach kan jeg også veilede deg til å øke x antall kg i markløft eller andre øvelser. Skulle du være fersk på treningssenter, og trenger en kickstart for å komme igang med treningen din, kan jeg hjelpe deg med motivasjon og hvordan du skal videreutvikle treningen din.
... More
Less
Practical information:
Jeg tilbyr treningsprogram som tilpasses ditt nivå, dine ønsker og behov. Om du ønsker å bli sterkere, øke din kondisjon/utholdenhet, bli raskere eller generelt bare komme i bedre form kan jeg hjelpe deg med dette. Det jeg krever av deg som kunde er at du er pliktoppfyllende, selvdreven og er villig til å legge inn den innsatsen som kreves for å lykkes. Programmet varer i fire uker om gangen og inkluderer da 3 økter i uken.
... More
Less

Nettcoaching - PT på nett

Oslo, Norway
Up to 1 man
Up to 1 hour
900 NOK
About the provider:
Helene Nes
Allsidig og erfaren coach med utdanninger innen folkehelse og helsefremmende arbeid, ernæring, CrossFit, kettlebells, TRX. Utdannet rehab/prehab/mental trainer. Jeg jobber til daglig som personlig trener/CrossFit Coach og løpeinstruktør og har mange års erfaring.
... More
Less
kondisjon
styrke
utholdenhet
Trening
personlig trening
personlig trener på nett
PT på nett
nettcoach
Reviews
Biaton Events og programmer 03 May
Testet og anbefalt av Biaton
... More
Less