Jaktguide i Øyerfjellet - BIATON
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
*** Opptatt med elgjakt og rådyrjakt til ut i midten av november. *** Erfaren jeger tilbyr opplæringsjakt på småvilt. Støkkjakt uten hund er en krevende jaktform som krever flere ferdigheter av jegeren. I en jakt der du selv må finne byttet og kunne skyte raskt når muligheten kommer, så gir dette en spesielt spennende jakt. Jeg tar deg med på en jakttur i områder der jeg selv har hatt flere fine jaktturer. Ved siden av å være aktiv jeger, er jeg også sertifisert jegerprøveinstruktør, og kan derfor mye om jakt og tilhørende regelverk. Målsettingen blir en spennende, lærerik og trivelig jakttur i fin fjelllandskap. Husk å kjøpe jaktkort på www.inatur.no Jeg koker kaffi og har med litt snacks, men du må selv ha med nok mat og drikke til økten. Ønskes det kortere turer kan også dette avtales. ❗SLIK FUNGERER BOOKINGEN:❗ ➡ Når du har booket tjenesten åpnes en chat med tilbyderen ➡ På chatten kan dere planlegge gjennomføringen av tjenesten ➡ Dere kan bli enige om å flytte tidspunktet om det blir nødvendig ➡ Gratis kansellering for begge opp til 24 timer før tjenesten. ➡ Vi garanterer trygg betaling for begge parter. Betaler du utenfor kan vi ikke hjelpe deg. ➡ Skal du booke en tjeneste som går over en lengre periode. Book dato du ønsker oppstart av tjenesten.
... More
Less

Jaktguide i Øyerfjellet

Øyer, Norway
Up to 3 people
Up to 4 hours
899.00 NOK
About the provider:
Jon Anders Martinussen
Jegerprøve
jakt
småviltjakt
jaktguide
Opplæringsjakt
Reviews
Jon-Andre Kristiansen 31 Oct
Kjempeartig å være med Jon ut på jakt. Masse gode tips, han viste meg området og hvor fuglen sitter, for fugl ble det! :D
... More
Less
Iver Sletten 23 Oct
... More
Less
Joakim Karlsen 25 Sep
Som fersk jeger var det veldig artig å være med Jon og lære om støkkjakt - Det var tydelig at Jon hadde jaktet her mye, og det resulterte jo da i rype på en av mine første jaktturer! :) 5/5 helt supert.
... More
Less