Hjort- og rådyrjakt på Solnør Gård

Solnør Gård er en gammel og erverdig gård. Eiendommen er svært godt egnet for å motta større grupper som ønsker å jakte på hjort og rådyr.  Som du kan se på bildet under så er i dag den dyrkede marken brukt som golfbane på sommerstid. Området er kuppert med mye skog og bratte fjellsider på alle kanter, noe som gjør det perfekt for hjortevilt.

Album oversiktsbilder av jaktterreng

Booking eller spørsmål

Lurer du på noe eller ønsker du å bestille, ta kontakt på 99483118 eller hps@biaton.no (Hans-Peter Sperre)

Gruppepris: 35.000 kr

5000 kr per pers, og inkluderer jakt, guide, overnatting, fellingsavgifter.

Vomskyting/skadeskying = kr 3000

Jakten

Primært jakter vi med posteringsjakt på terrenget, området er særdels ypperlig til dette. Dette er da faste oppsatte poster som inkluderer jakttårn etc. Det vil være mulig å gjøre noen kombinasjonsjakter som drev/klappjakt eller snikjakt etter nærmere avtale med guide. Det er fint egnet til å være 7 jegere på stedet.

Det er i 2024 kvoter på 8dyr + 40 mulige tillegsdyr. Majoriteten er yngre dyr + kalver, men mulighet for storbukk. Rådyr er det ingen kvoter på.

Ingen fellingsavgifter på skutte dyr

 

Overnatting

Trykk her for å se album med bilder av overnattingsstedet

Like ved gården har vi en hytte gjestene kan bo på. Perfekt lokasjon for jakten. Det er en hyggelig hytte ved sjøkanten som kan huse 7 gjester. Hagen er også perfekt til å slappe av i, siden dere har hele området for dere selv. Hvorfor ikke spise snacksen din på en av terrassene og forfriske deg i fjordvannet. Her kan også sportsfiskere tilbringe timevis med hobbyen sin og nyte omgivelsene i fulle drag.

Kombiner med havfiske

Vi har gode muligheter for å ta med gjester ut på havfiske i området. Her er det mulig for eksklusive opplevelser som makrellstørje-fiske (bluefin tuna) eller ordniært havfiske etter torsk, kveite, sei, hyse etc.