Tour de Hunt 2020 – Episode 2 – Hjortejakt

En fantastisk hjortejaktsesong ligger bak oss. Vi har vært på Vestlandet hvor vi har fått oppleve flott og særegen natur kombinert med fantastisk jakt. Store jaktgleder og utfordringer har vi fått, og vi gleder oss til å vise de til deg! Finn frem popcorn eller kanskje litt spekemat og kos deg.

Hva er Tour de Hunt?

I 2020 reiste vi rundt og jaktet med flere av de dyktige jaktguidene vi har på Biaton, dette har vi så klart filmet slik at vi nå kan vise frem disse flotte jaktopplevelsene!
Tour de Hunt er resultatet, en jaktserie bestående av ulike jaktopplevelser man kan finne på Biaton. De første 2 episodene er nå ute, og fremover kommer det flere spennende episoder. Sjekk ut de andre episodene på Youtube-kanalen vår og husk å abonner slik at du får beskjed når nye episoder slippes.

 

Gira på fantastisk hjortejakt i 2021? 

Vi har flere gode hjortejakt-opplevelser på Biaton, alt fra drevjakt, snik og postering, til lokkejakt etter brølebukken!
Vi sender deg gjerne litt mer info om du ønsker. send oss en e-post på hg@biaton.no eller ring oss på tlf 48024611 for en liten jaktprat.