Duejakt med lokkeduer i Lier - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Duejakt med lokkeduer i Lier/Røyken Dette er en spennende jaktform som byr på mange skuddsjanser. Ringduer er også et godt viltkjøtt og et bra alternativ til ryper. Selve jakten er nokså enkel, du legger ut mellom 20 og 40 lokkeduer på en tresket kornåker, så setter du deg i åkerkanten og skyter på innkommende duer du får skuddsjanse på. Mye av jobben er å kartlegge trekkruter, spørre grunneiere om tillatelse, riktig erfaring med utplassering av lokkeduer, plassering av skjul i forhold til duer og terreng. Alt dette varierer med sted, tid på sesongen og værforhold. Riktig erfaring kan skille fra å gå hjem med null duer kontra 10/15 stk. en ettermiddag. Jeg har erfaringen og de avtalene som trengs, så du trenger bare stille med børse og godt humør😊 Ta kontakt for spørsmål og bli med på en spennende jakt på Ringduer! Mads
... More
Less
Practical information:
Nødvendig utstyr: Hagle, full kammo til ansikt og kropp (grønn eller kornfarget), sittestol, skudd 5 og 6, matpakke, drikke og godt humør.
... More
Less

Duejakt med lokkeduer i Lier

Svelvik, Norway
Up to 2 people
Up to 6 hours
600 NOK
About the provider:
Mads Enger Rønning
Jeg tilbyr jaktopplæring og jaktturer som instruktør/guide på diverse arter av småvilt. Jeg er utdannet viltøkolog fra universitetet NMBU på Ås og jobber som biologi- og naturfagslærer på en Vgs. Jeg er selv veldig glad i jakt og friluftsliv, og har opplevd og erfart mye. Nå ønsker jeg å tilrettelegge for at andre også kan oppleve en del av det den norske naturen har å by på.
... More
Less
jakt
Due
Rype
Skogsfugl
småviltjakt
Lier