Sjøfugljakt fra kamuflerte poster i skjærgården - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Om du ønsker å prøve en jaktform med mye action, er sjøfugljakt tingen for deg! jeg har lang erfaring med sjøfugljakt, og vi har ferdige oppsatte poster rundt i skjægården, hvor vi vet fuglene kommer i morgen og kveldstrekket sitt. Her er det stor sjanse for å felle flere av de ulike sjøfuglartene, og dra hjem med en god middag til flere. Om sjøfugljakt: Sjøfugljakt har lang tradisjon i norge, og brukte før i tiden å være en godt utbredt jaktform da det var en god matøkt.Sjøfuglene vi skal jakte på ærfugl, skarv,stokkand, kvinand, laksand, siland og svartand. Hvordan jakten foregår: Vi kjører tidlig ut om morgenen med båt til en av jaktpostene våre, hvor vi setter ut lokkeender og gjemmer oss nært bak camoflasjenettene. Sjøfuglene kommer flygende inn mot lokkeendene, og oftest skyter du fuglene i øyeblikket før de skal lande. Man opplever også at fuglene kommer svømmende i mot oss, å da benytter vi rifle for å felle fuglen. Vi har flere oppsatte poster rundt omkring i skjærgåden, som gir oss mulighet til å forflytte oss utifra vær og vind, slik at vi havner i den mest ideelle posten for mye sjøfugl på morgentrekket sitt! Fuglen er mest aktiv tidlig på morgenen (morgenstrekket) og de siste timene før mørket (kveldstrekket). I disse to periodene er det mye action, mye skyting og veldig gøy! I perioden mellom morgen og kveldstrekket, kan vi vurdere om vi skal benytte oss av kanoen vår, og prøve oss på litt snikjakt langs land. Jakt fra kano er både spennende og utfordrende, mens man stille sklir langs land og venter på at vingeslagene skal slå mot vandflaten og fuglene kommer til syne. Overnatting og mat: Like ved området vi skal møtes, har jeg en sommerhytte tilgjengelgig. Dersom du ønsker, kan denne benyttes til å overnatte før jaktdagen. Jeg møter deg å gir deg nøklene. Dersom dere ønsker at jeg skal ordne mat for kvelden før eller lunsj på jaktdagen, så har jeg gode kokkeferdigheter (jobber også som kokk). Prising og betaling av dette finner vi ut av i chatten når dere har tenkt litt på hva dere ønsker.
... More
Less
Practical information:
Jeg har alt av utstyr ift transport (bil, båt og redningsvester) Vi blir enige i chatten om hvor vi skal møtes og når. Dersom du en rifle, kan du også ta med den. Prisen er oppgitt pr person. Opptil 4 kan være med. Dersom dere er flere, ta kontakt i chatten, så skal jeg se om vi kan få til en ekstra båt. Hva du må huske å ta med: Hagle og ammunisjon (husk nok ammunisjon!) Vanntett fottøy (støvler eller vanntette jaktsko) Jegeravgift på plass (du trenger ingen jaktkort for området) Noe å sitte på Niste Klær etter forholdene du kan IKKE ha klær som "glinser" og gir refleksjoner på sjøen, da dette oppdages av sjøfuglen.
... More
Less

Sjøfugljakt fra kamuflerte poster i skjærgården

Fredrikstad
Up to 4 people
Up to 14 hours
800 NOK
About the provider:
Lars Landmark
Sjøfugljakt byr på mye fugl og action. Jeg stiller med alt av utstyr. Dette er en jakt der man kan felle et stort antall fugler samt et bredt mangfold av arter. På tur med meg byr jeg på alt som trengs av båt og lokkeneder og lokkeutstyr. Og kan lære deg noen triks og tips om sjøfugljakt. Her har du muligheten til å felle ærfugl, skarv, stokkand, laksand, kvinand, siland, svartand. Fugene er svært god matvilt. Dette foregår ved Hankø i østfold litt over en time fra Oslo.
... More
Less
andejakt
jaktguide
sjøfugljakt