Hva veide tiur’n?

Årets Camp Villmark var for oss en fantastisk opplevelse. Resultatet fra helgen er mange nye spennende jaktturer som er på vei inn og vil være klare til høsten. Nye jaktguider, spennende områder, og ikke minst, stor interesse og forhåndssalg av jaktturer. Jaktsessongen 2019 kommer til å bli bra!

 

Kort om Biaton:

Vi har et stort sortiment av turer i hele Sør-Norge og Trøndelag. Noe av det vi kan lokke med er guidet turer på hjort, rådyr, storfugl, skogsfugl, rypejakt, sjøfugl, ender, gås, bever, due, mår og rev. Alle tilbudene er guidet av lokale, erfarne og engasjerte guider. Vi kan garantere flotte jaktsituasjoner.

Besøk siden vår her: https://biaton.com/category/outdoor-activities/hunting-guide-instructors

Har du spesielle ønsker og ønsker å få tilsendt noen tilbud? Kontakt oss på hg@biaton.no så kan vi skreddersy et tilbud.

 

Hva veide Tiurn?

Men nå til spørsmålet alle lurer på, hva veide tiuren vi hadde med oss?

Den veide 5,285 kg!

Det var over 500 personer som tippet vekten på tiuren, og nedenfor kan dere se hva folk tippet. Som dere kan se var det en del elgjegere innom standen, men hovedsakelig viste de fleste vekten til en tiur! 😛 (trykk på bildet for å gjøre det større)

Det er to personer som har tippet med samme differanse til riktig vekt, vi har derfor bestemt at begge to skal få vinne hver sin tur.

 

Riktig vekt er 5285 g

Vinner 1: Jan Rune Trondsen – tippet vekt 5280g

Vinner 2: Frank Strandstad – tippet vekt 5290g

Gratulerer. Kontakt oss på hg@biaton.no eller 48024611