Fantastiske toppturopplevelser i hele Norge

Opplev Norge på sitt beste med lokale toppturguider.

 

Turer i hele landet – enkelt og billig

På plattformen finner du guider og turer i hele landet. Man kan i løpet av et par minutter planlegge spesielle turer med en guide. Unngå å gå i kø, la lokale guider vise deg de skjulte rutene. Opplev topptur som det skal være i fantastisk Norsk natur. Uansett om du skal ta turen til Tromsø eller ønsker å oppleve fantastiske Sogn og Fjordane med ski på beina. Man kan i løpet av få minutter finne turer, avklare med guide og booke – enkelt og billig!

 

På Biaton finner man et stor utvalg av friluftslivstjenester og vi har akkurat hatt en fantastisk september og oktober med våre lokale jaktguider. Man finner også skitreneretrenere og instruktører og mye mer.

Se utvalget av toppturer: trykk her

Sikkerhet

Alle  som ligger inne på plattformen har kursing og utdanning, men ikke minst den lokale kunnskapen. De bor i området, følger med på været og sitter derfor inne med informasjonen som gjør at man kan gjøre bedre vurderinger når det f.eks. kommer til skredfare. Flere er skredinstruktører og kan også tilby kurs. De har gått i fjellene i mange år og de fleste klikker inn mellom 70 og 100 toppturer i året.

Det er allerede kommet inn mange bookinger, veldig mange er norske, men spesielt spennende er det at det er mange turister som benytter seg av tilbudet også!

 


Ønsker du å vise frem din lokale lekepark?

Vi er alltid på utkikk etter flere flinke mennesker. Målet er å legge til rette for at toppturguider med lokalkunnskap kan tilby turer på sine premisser, samtidig som vi gjør det enklere og mer kostnadseffektivt for både kjøper og selger. Det er veldig enkelt å bruke og tar kun noen minutter å sette opp. Alle som registrer seg blir sjekket og fulgt opp av Biaton teamet. Kurs/utdanning er pålagt for å kunne tilby toppturtjenester, før dette opp i profilen din når du registrer deg. Ved å gjøre det gratis for å tilby sine tjenester kan vi samle alle på et sted og dermed gjøre det veldig enkelt for de som ønsker å være med.

 

Dagens guider er alt fra politimenn og brannmenn til personer som jobber med turguiding fulltid. Det er flere som gjør dette fulltid, men de aller fleste gjør dette for å ha en fantastisk bi-inntekt.  Det er sosialt, lærerikt og ikke minst en veldig god unnskyldning til å dra på tur. «Beklager, jeg får ikke malt gjesterommet i helga. Kom inn noen bookinger her nå kjære».

Registreringsguide

Tjenestemal for toppturer

 

 

Lurer du på noe?

Ta kontakt her! 

hps@biaton.no / 99483118